Volkswagen UP! 1.0 BMT high up! rijklaarprijs | achteruitrijcamera | cruise control

€ 11.950,-
Merk Volkswagen
Type UP! 1.0 BMT high up! rijklaarprijs | achteruitrijcamera | cruise control
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 79139 km
Brandstof Benzine
Kleur Zwart
Transmissie Handgeschakeld
Prijs € 11.950,-
Carrosserievorm Hatchback

opties

  • Achteruit rij camera
  • Airconditioning
  • Centr. deurvergr. afstand.
  • ISOfix
  • Lichtmetalen velgen 15'

bijzonderheden

Dit is echt een zuinige David onder de brandstofvretende Goliaths! Zoals het een echte Volkswagen betaamt, verkeert deze Up! in uitstekende conditie. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Ook 15 inch lichtmetalen velgen, adaptieve mistlampen, warmtewerend glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor horen tot de voorzieningen op deze auto. 

Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Deze Volkswagen Up! is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Onderweg wil je zo min mogelijk onnodige of afleidende handelingen verrichten. Vandaar ook de audiobediening op het stuur. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Extra opties op deze auto zijn: airconditioning, lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook. 

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Up! samen. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Ook helpen het hill hold functie, Abs - anti blokkeer systeem met brake assistant en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken. 

Lijkt deze Volkswagen u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

Deze auto is voor deze prijs rijklaar. U krijgt geen extra afleverkosten en u krijgt garantie.
Inruil van uw huidige auto is mogelijk bij Auto JOL.

Ondanks dat wij veel zorg en aandacht besteden aan de inhoud van onze advertenties is het mogelijk dat de getoonde inhoud onvolledig of onjuist is. Aan de inhoud kunt u geen rechten ontlenen.

meer weten?

Interesse? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.



Autobedrijf JOL - Tubbergen
Nobelstraat 4
7651 DC Tubbergen

0546-624184
info@auto-jol.nl